Flexibiliteit van Ontwerp, Snelheid van Bouw, Lagere Totale kosten.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit Openluchtpartijtenten voor verkoop
Van goede kwaliteit Openluchtpartijtenten voor verkoop
Hallo, Wendy, ben ik blij om u te vertellen dat uw ingenieurs erin slaagden om al werk te beëindigen op tijd, de tent enkel volkomen geïnstalleerd,

—— daniel

hallo Wendy, tot dusver zo goed zelfs met de hier regen. Wij zijn nu vestiging alle muren zowel pvc als het Glas. Uw engr is zeer goed geduld

—— Richard

begrip en soort. Dank u.

—— Richard

Ik ben zo gelukkig de tent opstelling is. Ik kan niet veronderstellen dat het zich reeds bevindt. Grote Veranderingen op mijn plaats.

—— Richard

Wendy echt u is prachtig allen. Zelfs over de Mijlen, vonden wij vriendschap met u. Nu wij QQ hebben, zal het zeer gemakkelijk om zijn te communiceren met

—— Richard

u. Dank u voor aanbieding. Ik zal dat in mening houden. Ik hoop, kunnen wij de Gunst ook teruggeven.

—— Richard

Uw Engr is zo aardig enkel als u. Ik hoop u ons kunt bezoeken zodat kunnen wij u rond ook nemen.

—— Richard

Deze mijn Tent? Als ja is, zeer aardig.

—— Cerda

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Carpa Tent Manufacturing Co., Ltd. 

1 2 3 4 5
Guangzhou Carpa Tent Manufacturing Co., Ltd.  Guangzhou Carpa Tent Manufacturing Co., Ltd.  Guangzhou Carpa Tent Manufacturing Co., Ltd.  Guangzhou Carpa Tent Manufacturing Co., Ltd.  Guangzhou Carpa Tent Manufacturing Co., Ltd. 
fabriek over mening Klanten Certificaten Nadruk op Details Lastestproject

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Carpatent
Aantal werknemers : 38~58
Jaarlijkse omzet : 2000000-4000000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 70% - 80%

2008~2009

De Carpatent begon zijn zaken van de tenthuur met sommige kleine tenten (3m*3m pagodetenten, 4m*4m pagodetenten, 5m*5m pagodetenten, 6m breedtetenten, 8m breedtetenten en 10m-breedtetent) dit jaar in China voor autotentoonstelling, productlanceringen, collectieve gebeurtenissen, de huwelijken van de provincie, enz.

 

2010

De professionele ingenieurs met meer dan 15 van de het werkjaar ervaring op clearspan structurengebied sloten zich aan bij ons, dan begonnen wij onze professionele tent listig en te vervaardigen, en begonnen tenten en markttentenverkoop.

 

2011

Beëindigde de productie van 50m breedtetent, die een belangrijke belangrijke doorbraak op dat ogenblik (behandelend ongeveer 6.000 vierkante meters) was, wij waren de tweede tentfabriek om zo grote tent te vervaardigen.

 

2012

Beëindigde het ontwerpen en productie van 20m de tenten van de breedteveelhoek en 20m de breedte mengde tenten die (ongeveer 7.000 vierkante meters in Bankok behandelen), en kreeg zeer hoge reputatie en klantentevredenheid

 

2013

Beëindigde het ontwerpen en productie van 30m de tenten van breedtearcum/van van koepeltenten en 30m de tenten van de breedtekromme, en kreeg zeer hoge reputatie en klantentevredenheid.

 

2014

Keurde volkomen de holle glasmuren aan onze tenten voor openluchtgastvrijheidsoplossingen goed, was het met beter geluiddicht effect. Keurde goed volkomen de stevige daken aan onze tenten voor permanente oplossing goed, het spel op zeer koude landen en gebieden.

 

2015

Samengewerkt met sommige internationale hotels (als Sheraton-hotel, Hilton-hotels, Marco Polo-hotels, enz.) voor de oplossing van de uitbreidingsplaats met het professionele suggesties en ontwerpen. 

Contactgegevens
Guangzhou Carpa Tent Manufacturing Co., Ltd. 

Contactpersoon: Mrs. Wendy Liang

Tel.: 86-20-32857131

Fax: 86-20-32857530

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)