Flexibiliteit van Ontwerp, Snelheid van Bouw, Lagere Totale kosten.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangzhou Carpa Tent Manufacturing Co., Ltd. 

Van goede kwaliteit Openluchtpartijtenten voor verkoop
Van goede kwaliteit Openluchtpartijtenten voor verkoop
Hallo, Wendy, ben ik blij om u te vertellen dat uw ingenieurs erin slaagden om al werk te beëindigen op tijd, de tent enkel volkomen geïnstalleerd,

—— daniel

hallo Wendy, tot dusver zo goed zelfs met de hier regen. Wij zijn nu vestiging alle muren zowel pvc als het Glas. Uw engr is zeer goed geduld

—— Richard

begrip en soort. Dank u.

—— Richard

Ik ben zo gelukkig de tent opstelling is. Ik kan niet veronderstellen dat het zich reeds bevindt. Grote Veranderingen op mijn plaats.

—— Richard

Wendy echt u is prachtig allen. Zelfs over de Mijlen, vonden wij vriendschap met u. Nu wij QQ hebben, zal het zeer gemakkelijk om zijn te communiceren met

—— Richard

u. Dank u voor aanbieding. Ik zal dat in mening houden. Ik hoop, kunnen wij de Gunst ook teruggeven.

—— Richard

Uw Engr is zo aardig enkel als u. Ik hoop u ons kunt bezoeken zodat kunnen wij u rond ook nemen.

—— Richard

Deze mijn Tent? Als ja is, zeer aardig.

—— Cerda

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Carpa Tent Manufacturing Co., Ltd. 

1 2 3 4 5
Guangzhou Carpa Tent Manufacturing Co., Ltd.  Guangzhou Carpa Tent Manufacturing Co., Ltd.  Guangzhou Carpa Tent Manufacturing Co., Ltd.  Guangzhou Carpa Tent Manufacturing Co., Ltd.  Guangzhou Carpa Tent Manufacturing Co., Ltd. 
fabriek over mening Klanten Certificaten Nadruk op Details Lastestproject

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Carpatent
Aantal werknemers : 38~58
Jaarlijkse omzet : 2000000-4000000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 70% - 80%

De Tent die van Guangzhoucarpa Co., Ltd vervaardigen is een professionele fabrikant en een exporteur van aluminium ontworpen duidelijk-spanwijdtestructuren, tenten en markttenten in China. Onze structuren zijn bijna voor om het even welke doeleinden en volgens uw behoeften, kunnen wij verschillende kant en klare oplossingen, zoals huwelijksoplossing, gebeurtenisoplossing, partijoplossing, tentoonstellingsoplossing, sportenoplossing, pakhuisoplossing, enz. leveren. En wij hebben menigte gevormde tenten en markttenten met diverse grootteopties, A gevormde tenten, pagodetenten, gazebotenten, koepeltenten, gebogen tenten, veelhoektenten, gemengde tenten, multi-opgeruimde tenten, dubbele dektenten, en belden de douane die ontworpen tenten, de breedte is van 3m tot 60m, de lengte onbeperkt, door 3m/5m baaiafstand wordt verhoogd of is verminderd.

 

Al Carpa-tentensysteem wordt strikt ontworpen en volgens de Europese veiligheidsnorm en kwaliteitscontrolenorm vervaardigd. Het belangrijkste kader keurt uitgedreven aluminiumlegering goed onder zware druk, gebruikt de tentdekking dubbele pvc-Met een laag bedekte polyestertextiel (650~1250g/m2, vlam - vertrager aan DIN 4102 B1, M2) en de tentschakelaars en de grondplaten worden gemaakt van hot-dip gegalvaniseerd staaltussenvoegsel. De betere materialen maken een betere tentstructuur, leveren wij elke inspanning om u van een hoogte te voorzien - kwaliteitsproduct.

 

De Carpatenten worden vervaardigd in nauwkeurige ontwerptheorie met over 17-jaar ervaringspraktijk, en wij voeren en volgen het volledige ontwerp en productieproces uit op binnenshuis, dat tot geen tekorten, en snelle bouwtijd leidt. En onze tenten worden gebouwd om het werken en het leiden uitgaven, met superieur energierendement te verminderen, dat lagere aan de gang zijnde kosten maakt. Wanneer u om met Carpa-Tent verkiest te werken, kiest u het rendabelste tentbedrijf in China (onze tentenlevering een combinatie van uitstekend kwaliteit en goed die de prijs vaststellen van).

 

De Carpatent is de ideale partner van de Tentverkoop voor de bedrijven van de tenthuur, partij en gebeurtenisontwerpers, luchtvaartbedrijven, overheid, leger en andere organisaties. 

Contactgegevens
Guangzhou Carpa Tent Manufacturing Co., Ltd. 

Contactpersoon: Mrs. Wendy Liang

Tel.: 86-20-32857131

Fax: 86-20-32857530

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)